Afspraak maken?

06 5516 2241

Individuele coaching

Ben jij op een punt in je leven waarop je voelt dat je iets anders wilt of nodig hebt? Dat je steeds weer terugvalt in ongezonde gewoontes en patronen?

Je huidige gedachten en programmering kunnen je gezondheid onbewust behoorlijk in de weg staan. Stress, onrust, angst, onzekerheid, prestatiedrang: het komt allemaal voort uit de eerste jaren van je leven. Je wordt aangestuurd door je onderbewustzijn, wat maakt dat je de keuzes maakt die je vandaag de dag maakt. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.

Door inzicht te krijgen in je gedachten, gevoelens en overtuigingen kom je tot de kern, waardoor duurzame verandering kan ontstaan. Lekker in je vel zitten en doen wat je diep van binnen écht wilt vraagt alleen veel moed. Bewustwording kan namelijk best confronterend zijn. Kritisch naar jezelf kijken en je ontdoen van lagen die je niet meer dienen. Het vergroot uiteindelijk je keuzevrijheid en kwaliteit van leven.

In een 1-op-1 coachtraject laat ik jou liefdevol in de spiegel kijken. Hierdoor krijg je inzicht in jouw belemmerende gedachten, gewoontes en patronen met als doel deze te doorbreken en te veranderen. Ik werk intuïtief en lichaamsgericht. Daarbij maak ik o.a. gebruik van technieken uit NLP waarin we werken met het onderbewustzijn.

Inhoud individuele coaching

  • Je krijgt meer helderheid over wie je bent en wat je écht wilt.
  • Je komt los van het oordeel en verwachtingen van anderen.
  • Je vermindert stress, piekeren, perfectionisme en controledrang en ontwikkelt meer innerlijke rust.
  • Je ontwikkelt meer (zelf)vertrouwen, een positiever zelfbeeld en innerlijke vrijheid om authentieke keuzes te maken.
  • Je durft je eigen ruimte in te nemen en te gaan en staan voor wat voor jou belangrijk is.
  • Je ervaart meer zingeving en geluk in je leven.

Kosten

1 losse transformatie sessie 90 minuten € 90,-

Uitgebreid traject 5x coachsessie 60 à 90 minuten € 350,-

Je kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen. Als er sprake is van een wederzijdse klik bespreken we welk traject past bij jouw vraag en behoefte.