Afspraak maken?

06 5516 2241

Masterclass: ”Een frisse blik op leefstijlverbetering”

In de week voorafgaand aan het sportieve weekend van de Kennedymars organiseren wij, Home Instead, Tandartspraktijk Postelstraat en Praktijk voor fysio en trainingscentrum Paul van der Weerden, een masterclass over de toenemende rol van leefstijlveranderingen op onze gezondheid. Kom je ook?

Wat betekent preventie voor mijn eigen gezondheid? Welke preventieve maatregelen kan ik zelf gemakkelijk nemen? Waar begin ik en wat heeft invloed waarop? Aan de hand van de meest recente wetenschappelijke kennis geven we hier antwoord op en bieden we verschillende handvaten.

Deze masterclass wordt gegeven door:

  1. HANS VAN KUIJK, SPORTARTS EN LEEFSTIJLARTS. Over de aanpak, achtergronden en grootse resultaten van het project GezondDorp® voor een optimale leefstijl en aanpak van diabetes.
  1. JENNIFER MAAS, MONDHYGIENISTE EN DOCENT. Over de verbanden tussen mondgezondheid en andere gezondheidsproblemen.
  2. HUGO VAN WAARDE, VERPLEGINGSWETENSCHAPPER. Wat kunnen we zelf doen om de kans op dementie en andere ouderdomsziektes zo klein mogelijk te houden? Hoe vroeg moet je daar mee beginnen in je leven? Of valt er ook op oudere leeftijd nog winst te behalen?                           

 

Klik hier voor meer informatie over de sprekers en hun masterclass.

Praktische informatie

Locatie: Theater de Ruchte, Someren
Datum: Maandag 1 juli
Aanvang: 20.00 uur
Entree: €10,-

‘Gun jij jezelf meer energie en een betere gezondheid?’

Meld je nu aan! Kaarten voor deze inspirerende bijeenkomst zijn te verkrijgen via https://www.deruchte.nl/voorstelling/masterclass-een-frisse-blik-op-leefstijlverbetering/