Afspraak maken?

06 5516 2241

‘Bij gezond leven hoort ook een beetje dagdromen’

Inhoud

In het vitaliteitstraject sta jij als persoon centraal. Gedurende 6 maanden ga je, samen met een coach, aan de slag met het verbeteren van jouw vitaliteit.

• Inspiratiesessie
Tijdens deze sessie maak je kennis met de verschillende pijlers van vitaliteit. Je wordt geïnspireerd en getriggerd om na te denken of jouw huidige leefstijl bijdraagt aan je vitaliteit.
Na deze sessie beslis je of je 6 maanden met het traject aan de slag wil gaan om aan jouw persoonlijke doelen te werken.

• Workshops
Naast de inspiratiesessie vinden nog 2 momenten plaats waarin kennisoverdracht centraal zal staan. Tijdens deze workshops wordt er dieper ingegaan op het belang van voldoende beweging, gezonde voeding en de juiste mate van ontspanning/slaap.
Na deze workshops weet jij waar jouw doelen liggen en welke pijler de meeste prioriteit moet krijgen.

• Eén op één gesprekken
Eens in de 4 weken vindt er een 1 op 1 gesprek plaats met één van onze coaches. Tijdens dit gesprek wordt de voortgang besproken.

• Groepsbijeenkomst
Tijdens de groepsbijeenkomst wissel je ervaringen uit met mede-deelnemers van het traject.

• Online platform
In het traject maken we gebruik van een online platform waarop challenges worden aangeboden. Deze sluiten aan bij jouw doelstellingen.
Een challenge kan bijvoorbeeld zijn: het verbeteren van je lunch. Je krijgt een boodschappenlijstje en instructies over het te bereiden gerecht. Daarnaast wordt in elke challenge kennis gedeeld, wat bijdraagt aan het maken van gezonde keuzes.

Klik hier voor meer informatie