Afspraak maken?

Trainingscentrum

Welkom bij Trainingscentrum Teun & Paul! In het hart van Someren bieden wij een fantastische plek waar je onder begeleiding van professionals leert hoe een bepaalde leefstijl voor jou bij kan dragen aan een betere gezondheid.

Wij geloven in oprechte aandacht en het is onze passie om ervoor te zorgen dat er een programma op maat komt dat aansluit op jouw wensen en jouw huidige situatie. Hiervoor bieden wij de volgende specialismen aan: training, voeding & yoga.

Yoga/ ontspanning

Soms wordt vergeten hoe belangrijk het is om je lichaam te ontspannen, en dan ook echt te laten ontspannen. Of in elk geval, het proberen daarvan.

Het moderne leven vraagt veel van ons en van ons lichaam. Werk, een huishouden, vrienden, familie, en dan zijn er nog veel meer dingen die je ‘moet’. Dit kan resulteren in stress en dit is vandaag de dag een veelvoorkomend verschijnsel. Een van de oorzaken is dat we vooral naar buiten zijn gericht met onze aandacht en dat we niet of nauwelijks in contact staan met ons lichaam. De bewustwording van je lichaam en wat het lichaam je vertelt is een van de handvatten die wij je bieden om gezonder door het leven te gaan.

Yoga is een prettige en fijne manier om aan bovenstaande te werken. Wij werken samen met Yoga ruimte – Someren. Miranda verzorgt de yoga lessen. Voor meer informatie: Yoga Ruimte – Someren

 

Laatste nieuws, praktijkervaringen en branche informatie