Afspraak maken?

06 5516 2241

Heropening Trainingscentrum

Vanaf 1 juli 2020 openen wij onze deuren weer voor jullie!
Wat ontzettend fijn dat we weer ‘echt’ kunnen beginnen om op een goede manier aan onze gezondheid te werken! Bedankt voor jullie geduld, maar vooral ook voor jullie support de afgelopen periode!

Binnentrainingen

We kunnen binnen weer aan de slag, maar ook hier zullen wij dit doen op inschrijving! In verband met de regelgeving hebben wij een aantal voorzorgsmaatregelen moeten treffen.

Neem deze maatregelen graag door voordat je komt trainen:

Volg de voorzorgsmaatregelen op, zodat iedereen op een relaxte manier kan komen trainen met een lach op het gezicht!

Buitentrainingen

De succesvolle buitentrainingen zetten we voort! We zullen dit doen naast de binnentrainingen. De buitentrainingen worden zoveel mogelijk op dezelfde manier vormgegeven zoals dat nu het geval is. Er wordt nog steeds getraind op inschrijving,  maar de groepsgrootte is verruimd naar 15 personen.. De buitentrainingen vinden enkel plaats op de dinsdag- en vrijdagochtend. De voorzorgsmaatregelen die zijn getroffen gelden nog steeds!

Inschrijven

We gebruiken voor de binnentrainingen hetzelfde systeem als voor de buitentrainingen.

Op de homepagina kunt u de button ‘Klik hier om je in te schrijven voor de training’ hiervoor gebruiken (gebruik hiervoor Google Chrome, Microsoft Egde of Safari. Internet Explorer werkt niet):

Vervolgens kom je op onderstaande pagina:

Vul hier je email-adres in en klik daarna op mail mijn wachtwoord.
Vervolgens ontvang je een mail (deze kan ook in je Spam/ongewenste e-mails terechtkomen!) waarmee je je wachtwoord kunt wijzigen en opnieuw kunt inloggen.
Je komt na het inloggen op de volgende pagina:

Klik op reserveren en kies het gewenste trainingsmoment.
Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Belangrijke informatie

– Kijk goed voor welke training je inschrijft: een training binnen (TC) of een training buiten. Je bent vrij om een training te kiezen die jij graag wilt volgen. Heb je een onbeperkt abonnement, dan mag je jezelf zoveel inschrijven als je wilt. Dit kan een combinatie zijn van binnen- en buitentrainingen of enkel trainingen binnen of buiten.

– De eindtijd van de training dient te worden aangehouden: het is geen probleem als je later start dan de daadwerkelijke starttijd van de training, zolang je jouw training maar hebt voltooid voor de aangegeven eindtijd.
Bijvoorbeeld: je hebt je ingeschreven op de maandagochtend van 7:00u tot 8:30u en je
hebt een programma van 60 minuten. Het is dan ook mogelijk om van 7:30u tot 8:30u te
trainen. Je hebt dan immers om 8:30u je training voltooid.

– Heb je de afgelopen tijd buiten getraind en wil je dit blijven doen? Schrijf je dan opnieuw in. Wij hebben geen tijdvak meer gereserveerd voor eenieder. Zo krijgt iedereen de kans om zich (opnieuw) in te schrijven voor een geschikt tijdvak.

– Wil je wekelijks op een vaste tijd/vaste tijden komen trainen? Laat dit zo spoedig mogelijk weten, dan reserveren wij voor jou deze trainingstijd. Dit is ook mogelijk voor groepen. Deze tijd zal dan iedere week voor jou/jullie vast staan. Hierbij is het belangrijk dat je jezelf afmeldt als je een keer niet kunt. Dit geeft ruimte voor medesporters om zich in te schrijven!

– Mocht je graag sporten op momenten dat het erg rustig is in het Trainingscentrum, geef dit dan aan. We kijken vervolgens samen naar een geschikt trainingsmoment.

– Mocht je problemen ondervinden met het inschrijven, dan kun je ons altijd mailen, bellen of WhatsAppen!

Wij wensen jullie weer veel plezier en verwelkomen jullie graag weer in ons Trainingscentrum!