Afspraak maken?

06 5516 2241

Buitentrainingen

Sinds deze week zijn we weer van start gegaan met trainen. Leuk om te zien dat de buitentrainingen met zoveel enthousiasme worden ontvangen! Wat fijn om elkaar weer te zien en te spreken!

We hebben echter nog wel een groot aantal leden gemist en de meeste tijdstippen kunnen nog wel wat versterking gebruiken. Bij deze nodigen we jullie dus nogmaals van harte uit om te reserveren op een voor jou geschikt moment. Ondanks dat veel mensen enthousiast waren over de livetrainingen hebben we ervoor gekozen om niet af te wijken van ‘ons concept’ en de buitentrainingen zoveel mogelijk af te stemmen op het individu.

Het zijn dus géén groepslessen, maar je ervaart wel de gezelligheid van het onderling samen zijn. Mocht je wekelijks op een vast tijdstip willen komen trainen dan is het mogelijk om dit via de mail aan ons door te geven. Wij reserveren dan handmatig een plekje voor je zodat je wekelijks op dat tijdstip kunt trainen. Verzoek is daarbij wel: kun je niet, even afmelden graag! Op deze manier komt je plek vrij en kan er eventueel iemand anders komen sporten. Via ‘mijn reserveringen’ kun je je reservering gemakkelijk verwijderen.

Wanneer je problemen ondervindt met reserveren gelieve via de mail contact op te nemen. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Komende week zien de weersvoorspellingen er gunstig uit, dus tot snel!

Met sportieve groet,
Team Trainingscentrum Teun & Paul
E-mail: info@trainingscentrumteunenpaul.nl